Sharp lansira 12 novih MFP-ova i printera

Sharp Business Systems predstavio je 12 novih MFP-ova i pisača A4 radne grupe. Novi dodaci sastoje se od sedam prvih i pet kasnijih, podijeljenih između boja i mono modela.
Sharp lansira 12 novih MFP-ova i printera

Novi su štampači opisani kao “idealni” za kućne radne prostore i uredske prostore koji su redizajnirani s obzirom na mjere socijalne distanciranja.

Novi modeli se kreću od 33 ppm do 66ppm u brzini, imaju Sharp-ov ekran osetljiv na dodir i „vodeće sigurnosne karakteristike.“ Iz kompanije kažu da serija „kompaktni dizajn i mali otisak ga čine idealnim za male urede i kućne radne prostore, a idealni su za uredske prostore vodeći računa o  mjerama socijalne distance. ‘

Mašine takođe grade na proširenju linije Sharp A3 i A4 ranije ove godine, kada je kompanija najavila dva nova uređaja u svom mono portofliu A4 i jedanaest od svoje A3 mono ponude. Upravo najavljeni novi modeli sastoje se od pet boja i dva mono MFP-a, zajedno s tri kolor i dva mono pisača.

„Oštri portflio uređaja A3 i A4 prešao je proširen, a naša ponuda sada je ojačana za 25 novih modela samo u 2020. godini“, rekao je stariji menadžer proizvoda Ben Lake. „Novi uređaji koji su danas najavljeni svaki od njih imaju najviše standarde na terenu, sa Sharpovim nagrađivanim zajedničkim korisničkim interfejsom, najboljom sigurnošću u klasi i poboljšanim performansama.“

Asortiman novih kolor i mono MFP-ova i pisača radnih grupa “posebno je dizajniran da odgovara raznim rasporedima ureda i lako se integrira sa današnjim povezanim radnim mjestom, omogućujući lak i brz pristup proširenom popisu usluga u “cloudu”, uključujući Box i Dropbox.”

Jednostavna integracija u postojeće mrežne aplikacije i javne usluge “clouda” znači da se informacije mogu sigurno dijeliti i pristupiti im se na daljinu, pomažući povećanja produktivnost i fleksibilnost u post-COVID radnom svijetu.